Työnohjaus

Työnohjaus

Työnohjaus on vuorovaikutteista oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, jonka tavoitteena on tukea työhyvinvointia ja ammatillisuutta.  

Työnohjaus antaa keinoja työssä jaksamiseen, oman työn kehittämiseen, työnkuvan selkeyttämiseen, työssä kohdattujen haasteiden prosessointiin ja ratkaisemiseen. Työnohjaus auttaa Sinua oivaltamaan asioita sekä löytämään vahvuuksiasi ja voimavarojasi työntekijänä tai esimiehenä sekä työyhteisön jäsenenä.

Työnohjaus sopii kenelle tahansa itsensä ja työnsä kehittämisestä kiinnostuneelle. Työnohjauksesta saat uutta näkökulmaa sekä omaan että muiden tekemiseen. Työnohjaus perustuu luottamukselliseen keskusteluun. 

Teen työnohjausta ratkaisukeskeisestä viitekehyksestä käsin, jossa tavoitteena on ohjattavan vahvuuksien ja voimavarojen esille tuominen ja niiden hyödyntäminen, sekä tavoitteen kirkastuminen. Työnohjauksissa hyödynnän myös muita koulutuksiani matkan varrelta.

Työnohjauskokemusta minulta löytyy mm. sosiaali-, terveys, ja opetussektorilta, lastensuojelusta, monikulttuurisuudesta sekä kriisityöstä.

Koska työelämä haastaa meitä jatkuvasti uusilla haasteilla, älä jää yksin haasteiden kanssa! Otathan rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää.